Φόρτωση...
logo logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδιοκτησία της Quotes & Jokes: Facts APP. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Quotes & Jokes: Facts APP
Εγγεγραμμένη διεύθυνση: Dim. Lappa 83, Karditsa 431 00, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: +302614453373

Διευθύνων Σύμβουλος: Giannis Trainelis
Αριθμός μητρώου: 126222344
Όνομα της αρχής καταχώρισης: Δικηγορικό Γραφείο Giannis
Διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Omirou 23, Trikala 421 00, Ελλάδα

Υπεύθυνη για το περιεχόμενο:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που μπορεί να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Οι διαχειριστές αυτών των συνδέσμων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.